vrijdag 13 februari 2015

Let's go shopping ;-)

Kerst... Alweer een tijdje geleden maar ik had nog geen tijd gevonden om mijn kerstcadeautjes hier te komen showen.
Ik vind het ieder jaar weer zo moeilijk om cadeautjes te kopen voor de familie. Ik ben er zeker van dat ik hier niet de enige ben die urenlang door de stad wandelt en uiteindelijk nog niets gevonden heeft. Dit jaar wou ik echt iets origineels! En wat is er meer origineel dan een cadeautje dat je zelf hebt gemaakt? Juist! En dan bleef er nog één vraag over: Wat? Na wat rond surfen kwam ik terecht bij een hele mooie strand/winkeltas. Ha! Dat is het!
Ik heb er meteen 3 gemaakt en dit is het resultaat. De foto's zijn 's avonds getrokken en daarom zien ze er een beetje 'gelig' uit. De tassen zijn bij gewoon daglicht veel mooier! Maar helaas zijn de tassen niet meer in mijn bezit en kan ik er geen nieuwe foto's meer van maken.
De tassen hebben elk een klein vakje vooraan. Ze zijn afgewerkt met een binnenvoering, in dezelfde kleur als de linten. En binnenin is er eveneens een klein vakje om bijvoorbeeld je gsm in op te bergen. Voor de stevigheid heb ik vlieseline gebruikt.
Alles stofjes komen van Stoff.be.

Ik heb voor deze tas zelf een patroon ontworpen. De inspiratie heb ik op internet gehaald maar kan het desbetreffende prentje niet terug vinden.
Heb je interesse in de uitleg voor deze tas laat dan gerust een  berichtje achter ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten